Wie zijn wij 2018-03-19T18:32:27+00:00

“Al 10 jaar uw personal trainer in Utrecht en omgeving”

Mijn naam is Tonnie Barberio en kom uit Maarssen. Ik geef personal training in Utrecht, in onze privé gym die al enkele jaren het thuisfront is van veel mensen die geholpen worden bij het bereiken van hun doelstelling. Deze doelstelling varieert van afvallen tot gespierder of fitter worden.

Ik ben personal trainer geworden, omdat mijn liefde en passie voor sport een perfecte combinatie vormen om mensen met verschillende trainingen te helpen. Het dagelijks werken met verschillende klanten met uiteenlopende doelstellingen, zorgen ervoor dat je heel doelgericht te werk kan gaan en de ervaring kan toepassen.

Op jonge leeftijd begon ik met judo. Later startte ik met voetballen en kwam hier ook fitness bij. Deze twee sporten beoefen ik nog steeds en dit zorgt ervoor dat ik constant bijleer én vooral zelf fit blijf.

De drang om telkens bij te leren op het gebied van fitness resulteerde in het volgen van diverse opleidingen. Waaronder een Amerikaanse Personal Trainer opleiding, welke mij ontzettend veel theorie- en praktijkkennis heeft gebracht. Inmiddels geef ik al een aantal jaar training aan mensen met verschillende trainingsdoelstellingen.

 

“Resultaat behalen is mijn drijfveer”

Mijn naam is Simone van As en ik ben personal trainer en kom uit Maarssen. Ik geef personal training in de privé gym van Barberio Personal Training in Utrecht.

Het werken met mensen aan hun doelstelling, praktijkgerichte oplossingen bedenken en communicatie zijn mijn sterke punten.

Ik heb jaren gewerkt in de kinderdagopvang en dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Nu was het tijd voor een nieuwe uitdaging en wilde ik veel mooie resultaten gaan neerzetten en enorm veel mensen bereiken met het doorgeven van mijn kennis.

Het is ontzettend leuk om iedereen wegwijs te maken in de lastige wereld van voeding en training, waar je allerlei informatie kunt vinden. Ik zorg ervoor dat de juiste informatie gefilterd wordt en breng deze graag over. Samen zorgen wij er dan voor dat dit makkelijk in de praktijk is toe te passen, in jouw levensstijl!