• Tel. nr.: +31 (0)621636323
    • E-mail: info@barberiopt.nl
Over mij

“Mijn passie voor trainen draag ik graag over”

Mijn naam is Tonnie Barberio. Ik ben personal trainer geworden, omdat mijn liefde en passie voor sport een perfecte combinatie vormen om mensen met verschillende trainingen te helpen.

Op jonge leeftijd begon ik met judo. Later startte ik met voetballen en kwam hier ook fitness bij. Deze twee sporten beoefen ik nog steeds en dit zorgt ervoor dat ik constant bijleer én vooral zelf fit blijf.

De drang om telkens bij te leren op het gebied van fitness resulteerde in het volgen van diverse opleidingen. Waaronder een Amerikaanse Personal Trainer opleiding, welke mij ontzettend veel theorie- en praktijkkennis heeft gebracht. Inmiddels geef ik al een aantal jaar training aan mensen met verschillende trainingsdoelstellingen.

Bekijk trainingsprogramma’s
Barberio personal training Maarssen, Utrecht