Programma’s 2018-04-05T22:06:34+00:00

Personal training programma’s

Iedereen heeft andere behoeftes, doelen en wensen. Daarom hebben wij verschillende training programma’s ontwikkelt om een ieder te kunnen helpen. Elk personal training programma is uniek en speciaal voor jou op maat gemaakt.

Niet alleen de trainingen maar ook het voedingsadvies, coaching en persoonlijke begeleiding kan precies worden afgestemd worden op jouw behoeften. Barberio Personal training heeft al meer dan 10 jaar ervaringen in het geven en ontwikkelen van de juiste training programma’s.

Kies zelf een programma of vraag een vrijblijvend gesprek aan waar we samen kunnen bepalen wat voor jou het beste werkt. Klik hier om je aan te melden. 

Personal training programma

Personal training programma

Wanneer je op zoek bent naar een personal trainer in de omgeving Utrecht ben je bij Barberio Personal training in Maarssen op het juist adres. Onze trainers voorzien je van  1 op 1 training in onze privé gym. Bij Barberio Personal Training zorgen we voor de aandacht die jij nodig hebt tijdens je trainingen en hierom heen.

Small Group training

Small group trainingen utrecht

Al onze small group trainingen worden gegeven in Maarssen. Deze trainingen bestaan uit uitdagende trainingen in groepsverband van 4-8 personen waarbij iedereen hetzelfde doel heeft. Hierdoor wordt het trainen met een personal trainer en elkaar weer leuk!

 

Online Coaching

personal training programma - online coaching

Online coaching is gericht op mensen die zelf (graag) naar de sportschool gaan en met behulp van onze app hun doelstelling gaan bereiken.