Referenties 2017-07-18T08:53:47+00:00

thumb_image1[1]_1024

 

In Februari 2017 ben ik bij Tonnie begonnen met personal training. Ik was na de zomervakantie een aantal kilo’s aangekomen en die gingen er niet meer af, wat ik ook deed.
Ik deed al wat aan andere sporten, maar het lukte me niet zelfstandig die kilo’s er af te krijgen.
Met behulp van Tonnie en goede begeleiding en vooral te letten op je voeding is het me gelukt en ben ik zeer tevreden over het resultaat, ondanks dat de trainingen af en toe best wel zwaar en pittig waren.
Tonnie is zeker een aanrader voor als het je zelf niet lukt.

Dank je wel Tonnie!

Sigrid

 


 

thumb_image1[1]_1024

 

Bijna een jaar geleden heb ik besloten om mij twee keer per week te laten begeleiden door een personal trainer. Dit besluit kwam na een hele drukke periode op mijn werk waardoor sporten er teveel bij inschoot en waarin ik te weinig resultaat behaalde met de wekelijkse bezoekjes aan de fitnessclub en de standaardschema’s die je daar krijgt.

Bij aanvang van de training hebben Tonnie ik samen vastgesteld wat het doel was. Je trainingsoefeningen en je voeding worden hierop voortdurend aangepast. Met een handige app kun je je voeding bijhouden en je voedingspatroon bijstellen. Tijdens de training let Tonnie nauwkeurig op je techniek zodat je het meeste uit je training haalt en geen blessures oploopt. Goede technieken en oefeningen die ik inmiddels ook gebruik als ik zelf naar de fitness ga. Naast deskundige begeleiding geeft Tonnie je de nodige motivatie om door te gaan en steeds nieuwe doelen te stellen.

Na een half jaar had ik een vooruitgang geboekt die ik nooit alleen voor elkaar had kunnen krijgen. Ik pas nu weer in kleding die ik lange tijd niet aan kon en voel mij fitter dan ooit. Ook na bijna een jaar merk ik nog steeds dat ik vooruit ga. Ze zeggen wel eens “never change a winning team”. Vandaar dat ik onlangs heb besloten om weer een half jaar met de personal training door te gaan. Op naar het behalen van weer nieuwe doelen.

Thijs

 


 

thumb_image1[1]_1024

“Het goede leven had behoorlijk bezit van me genomen. De warme zomer en het lekkere weer met een vanzelfsprekende glazen wijn en borrelnootjes, bbq met sausjes en stokbrood of een makkelijke maaltijd. Ik groeide dicht en woog op mijn 42ste 91,2 kg. Dat wilde ik niet meer en wilde weer gezond en fit leven. Ook het feit dat mijn spijkerbroeken met maat 34 niet meer lekker zaten motiveerde me om er wat aan te doen. Via mijn vrouw kwam ik op het spoor van Tonnie, een sportieve en stoere kerel met het hart op de juiste plaats die je écht wil helpen.

Na de eerste kennismaking hebben we een plan gemaakt. Het doel was om met een half jaar 10 kilo af te vallen. In september 2016 ben ik gestart met Personal Training bij Tonnie en ook nam hij mijn voedingspatroon onder de loep. Door middel van heel gerichte oefeningen in de krachttraining en een handige app werkte ik aan mijn conditie, spieren en kracht én lette ik goed op mijn voeding. Niet altijd heel makkelijk en wel zeer doeltreffend.

Naast de wekelijkse individuele training op zaterdag train ik ook op maandagavond met een club heel gezellige mannen uit de regio. Op die manier had ik de mogelijkheid om 2 keer in de week bij en met Tonnie te trainen. Hierdoor maakte ik in korte tijd grote progressie en kon mijn lichaam de gewichten steeds beter aan en wierp de inspanning snel vruchten af.

De trainingen bij Tonnie zijn leuk, intens en divers. Hij weet je telkens op een andere manier en met andere oefeningen goed te raken en te motiveren. Daarnaast is hij echt een geweldige kerel, oprecht geïnteresseerd en hebben we elke week leuke gesprekken tussen de trainingen door. En wat denk je? Na een half jaar was mijn wijn-buik weg, was alles strakker en wees de weegschaal nog maar 79,2 en kon ik mijn spijkerbroeken maat 32 weer aan. Mission completed.

Tonnie heeft me getraind en geleerd wat ik kan doen om op gewicht en fit tegelijk te blijven, zonder dat ik aan een vast dieet zit en “niks” meer mag eten. Ik ben nu al drie á vier maanden tussen de 79,1 kg en 80,3 kg en voel me geweldig. Thanks Tonnie!

Herken je je in mijn verhaal en spreekt dit je aan? Twijfel niet, pak die telefoon of stuur een mail en leg contact met Tonnie. Ik weet zeker dat hij je op maat kan helpen en je over een half jaar net zo enthousiast bent als ik.”

Met vriendelijke groet,

Aernout

 


 

thumb_image1[1]_1024

 

Door mijn werk als huisarts had ik het altijd te druk om te sporten. Ik merkte dat mijn conditie steeds slechter werd, ik was constant moe en had weinig energie.

Een jaar geleden besloot ik het roer om te gooien en begon ik met trainen bij Tonnie. Tonnie heeft me het belang van gezonde voeding en verantwoord trainen geleerd.

Hij heeft me niet alleen geholpen bij de lichamelijke transformatie, maar ook bij de mentale ontwikkeling. Ik zit beter in mijn vel, heb ik veel meer energie, slaap ik beter en eet ik gezonder. Hij is een bekwame trainer met veel kennis en toewijding die mijn stap voor stap heeft begeleid bij het proces.

Sporten en gezonde voeding zijn nu een onderdeel van mijn leefstijl geworden. Voorheen had ik geen zin om te sporten; nu kijk ik er met plezier naar uit te gaan sporten!

Romy

Wil jij nu ook echt resultaat bereiken ?

Meld je dan nu aan!

 


 

 

thumb_image1[1]_1024

Super trots op Roy! Een fantastisch resultaat in een korte tijd en dit is pas het begin!

Ik ben Roy, 26 jaar en was al een behoorlijke tijd aan het worstelen met mijn gewicht. Al vanaf dat ik jong ben heb ik overgewicht en hier werd ik ook vaak mee gepest. Ik heb van alles geprobeerd, maar het lukte me steeds niet. Ik begon met krachttraining, maar het lukte mij niet zelf. Uiteindelijk ben ik zelfs naar de Bergman kliniek geweest, waar mij is verteld dat ze het buikvet konden verwijderen, maar niet zonder een groot litteken. Ze gaven aan dat ik met trainen nog steeds een hoop vel over zou houden.

Inmiddels had ik de hoop al een beetje opgegeven en ik legde mij er maar bij neer dat ik mijn shirt maar moest aanhouden als ik een dagje naar het strand ging en altijd maar dat schaamtegevoel zou houden.

Toch bleef ik altijd het internet een beetje in de gaten houden, en jaren later kwam ik op internet een personal trainer tegen, Tonnie Barberio. De verhalen die ik las, spraken mij aan en ik besloot om toch maar een poging te wagen en mij hier niet bij neer te leggen.

Tonnie vertelde mij dat we stap voor stap de calorieen zouden gaan verlagen, op basis van hoe ik eerst at. Op deze manier zouden we mijn gewicht en vetpercentage eerst verlagen, voordat we spieren zouden gaan opbouwen.

Inmiddels ben ik enorm trots op mijn bereikte resultaat en kan niet wachten op de volgende resultaten !

Wil jij nu ook echt resultaat bereiken ?

Meld je dan nu aan!

 


 

 

Zo’n 11225066_636460533152124_5642617495729949193_n6 maanden geleden begon Joelle aan haar traject bij Barberio Personal Training. De ene maand leverde wat meer vooruitgang op dan de ander, maar uiteindelijk mag het resultaat er wezen.

Sinds oktober is Joelle maar liefst 18 kilo afgevallen en daar zijn wij heel trots op!

Gefeliciteerd Joelle, ga zo door!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Verliezen van zwangerschapskilo’s. Het verhaal van Hellen.

“Enorm trots op Hellen! Een super mooi resultaat! Hard werk en toewijding betaalt zich uit!”

barberio_personal_trainer_zwangerschapskilos

 

Meting 17 september 2013

– 66.7 kg
– 32 % lichaamsvet (4 puntsmeting)
– Omvang: Armen 32 cm, benen 54 cm en buik 91 cm

Meting 27 december 2013

– 57,5 kg
– 30 % lichaamsvet (4 puntsmeting)
– Omvang: Armen 29 cm, benen 53 cm en buik 80 cm

Meting 3 maart 2014

– 54 kg
– 27 % lichaamsvet (4 puntsmeting)
– Omvang: Armen 29 cm, benen 53 cm en buik 74 cm

Hellen (38) woont samen met haar vriend Jim (37) en kinderen Ferron (4) en Olivia (10 maanden) in de Utrechtse wijk Hoograven. Acht weken na de geboorte van Olivia begon zij met trainen bij Tonnie. “Tijdens de zwangerschap was ik 22 kilo aangekomen. Daar wilde ik vanaf. Bovendien wilde ik mij fitter voelen. Na een prettig intakegesprek met Tonnie, ben ik twee keer in de week met hem gaan trainen in een zaaltje hier in de buurt. Ik viel al snel heel veel af. Na vier maanden opperde Tonnie het idee om te gaan hardlopen. Ik vond het eigenlijk niet bij mij passen, maar ik ben er toch mee gestart. Nu loop ik twee keer in de week vijf kilometer en ik vind het superleuk om te doen. Mijn doelstellingen heb ik inmiddels ruimschoots behaald, ik ben binnen negen maanden mijn zwangerschapskilo’s kwijtgeraakt. Ik kan weer met gemak mijn kleren aan die ik voor de zwangerschap droeg en zelfs een maatje kleiner. Door krachttraining is mijn lijf strakker geworden. Ook voel ik mij veel fitter en zelfverzekerder. De trainingen zijn langzaamaan zwaarder geworden, maar ik kan het niveau goed aan. Tonnie zorg voor gevarieerde trainingen en motiveert of remt mij af wanneer dat nodig is. Ik merk de progressie en dat zorgt voor een kick. Tonnie heeft mij ook voorlichting gegeven over gezonde voeding. We zijn als gezin ook gezonder gaan eten. De veranderingen zijn niet drastisch en daardoor goed vol te houden. Zelfs in een gezin met kleine kinderen.”

Jim: “Het is wel even wennen, zo’n sportende vriendin. Als ik ‘s avonds moe ben, ga ik liever op de bank liggen. Hellen gaat dan vaak nog hardlopen. Je zou verwachten dat zij daarna nog vermoeider is, maar ze heeft juist veel meer energie. Ik heb er respect voor dat zij het vol kan houden met haar drukke baan als management-assistente en de hectiek van het gezinsleven. Soms gaat ze op zaterdag- of zondagochtend, als iedereeen nog slaapt, een rondje hardlopen. Nou, dan draai ik me liever nog even om. Eigenlijk zou ik zelf ook wel meer moeten bewegen, maar mijn excuus is dat het ‘er niet van komt’. Hellen doet het gewoon en heeft Tonnie als extra stok achter de deur’.
We eten nu ook iets anders, meer biologisch, meer groenten en mager vlees. Het is wat minder vet allemaal, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het eigenlijk niet zo merk. Het is nog steeds erg lekker, maar dat kan ook aan Hellens kookkunsten liggen, haha.
In plaats van modebladen ligt tegenwoordig de Women’s Health op tafel. Wat de grootste verandering is? Dat als de postbode tegenwoordig aanbelt, hij geen jurkjes meer bij zich heeft, maar pakjes van Adidas, haha!

 


 

barberiopt_referenties_jeroen“In augustus 2013 ben ik met Tonnie aan de slag gegaan. Ik deed daarvoor al wat aan sport maar wilde er meer resultaat uithalen en er serieuzer mee bezig zijn. Met behulp van Tonnie’s trainings- en voedingsschema’s en persoonlijke begeleiding ben ik in 10 maanden tijd bijna 10 kilo aangekomen. Met name de adviezen ten aanzien van voedsel maar ook die op techniek vond ik erg waardevol.

Al met al ben ik erg tevreden en is het prima investering geweest. Eigen motivatie brengt je een heel eind, Tonnie brengt je net een stukje verder.”

Metingen:
– Meting 7 januari 2014: vetpercentage 14,3 %, gewicht 80,5 kg.
– Meting 2 juli 2014: vetpercentage 13% vet, gewicht 86 kg.

Jeroen is gestart met een gewicht van 78,6 kg

 


 

Barberio_logo_black4.png“Ik train sinds enkele maanden, samen met een vriendin, bij Tonnie en dat werkt heel goed. Hij laat ons tijdens de training samenwerken, maar Tonnie heeft ook aandacht voor onze individuele sterktes en zwaktes. De trainingen zijn soms behoorlijk uitdagend, maar nooit vervelend. Na enkele weken voelde en zag ik al resultaat en dat motiveert enorm.” (Daphne Lammers)

 


 

 

BarberioPT_referenties.jpg“Begin vorig jaar ben ik begonnen met de trainingen, en ik ben blij dat ik voor Tonnie als personal trainer heb gekozen. Ik heb al veel verschillende dingen geprobeerd, maar met Tonnie als personal trainer heb ik nu een methode die wel werkt. De trainingen zijn erg pittig, precies op mij afgestemd en ik behaalde nu al snel resultaat. De trainingen volg ik nog steeds met plezier om nog meer resultaat te halen.”

 

 

 

BarberioPT_referenties“Ik train sinds ruim een jaar met Tonnie. Na een lange periode waarin ik weinig aan sport deed, was Tonnie precies de juiste man om mij te motiveren en stimuleren.
Tonnie heeft mij geholpen om de fitness oefeningen tot in perfectie uit te voeren, waardoor ik meer (spier)resultaat en conditie heb opgebouwd.
Daarnaast vind ik Tonnie een relaxe, aardige man, die mij met plezier naar de sportschool doet gaan!”

 

 

BarberioPT_referenties3“Een jaar geleden woog ik 105 kilo en ik wilde graag afvallen. Het lukte mij maar niet om het gewenste resultaat te krijgen en kilo’s kwijt te raken. Todat ik Tonnie begin vorig jaar ontmoette. Hij nam mijn zorgen uit handen. Hij nam mijn schema’s door en verving deze iedere 6 weken. De technieken leerde hij me goed beheersen en de resultaten begonnen te komen! Ook werkt hij samen met een sportvoedingsconsulent, waar hij mij mee heeft geholpen. Inmiddels heb ik mijn doelstelling van 90 kilo bereikt en ben ik Tonnie hier erg dankbaar voor!”